Zoek
Drankenhandel Lezy

 Gratis thuislevering vanaf 100 euro  ✔ Vóór 12u besteld = overmorgen in huis   Leeggoedterugname   Take-away ook mogelijk!

Nederlands
Alle dranken
  Menu Close

  Armagnac / Calvados

  Toon als Tabel Lijst
  Sorteren op
  Tonen per pagina
  Afbeeldingen van CALVADOS COQUEREL 15Y 70CL

  CALVADOS COQUEREL 15Y 70CL

  Calvados wordt nog te vaak stiefmoederlijk behandeld als dé flambeerdrank of bij de guilty pleasure 'Tarte Tatin'. Maar deze historische drank (al reeds in de 17e eeuw werd hier volop geëxperimenteerd met cider om calvados te kunnen maken) heeft veel meer in zijn mars! Dankzij de uitzonderlijke kwaliteit van de appels in Normandië (die deze sterke drank een uiterst fijne fruittoets geven) en de grote kennis van het lageren op hout kan men hier digestieven maken die zonder veel moeite kunnen wedijveren met de vaak bekendere cognacs.
  €69,19
  Afbeeldingen van CALVADOS COQUEREL FINE 70CL

  CALVADOS COQUEREL FINE 70CL

  Calvados Coquerel Fine is een blend van verschillende calvados varianten die voor minimaal 2 jaar hebben mogen rijpen. De geur van de drank is fruitig en kent een aroma van vanille. In de mond is de calvados vrij krachtig van smaak met een frisse smaak. Het alcoholpercentage bedraagt 40%.
  €28,59
  Afbeeldingen van CALVADOS COQUEREL VSOP 70CL

  CALVADOS COQUEREL VSOP 70CL

  Coquerel Calvados VSOP is een zacht product dat heeft mogen rijpen in Franse eiken vaten. Op de neus is de calvados fruitig met tonen van gember, hout en vanille. De smaak is zacht met opnieuw tonen van fruit en lichte kruiden. Deze calvados kan puur, on the rocks of in een mixdrankje gedronken worden. Het alcoholpercentage bedraagt 40%.
  €34,29